Levering onder Free on Board

08 februari 2018

                                         Enige tijd geleden werd mij een casus voorgelegd bij de levering van zaken, waarbij verkoper en de koper hiervan met elkaar contractueel de Incoterm FOB 2010 Rotterdam waren overeengekomen.De...

Read more

 

BRR Schadeverzekeringen is een onafhankelijke register-makelaar in Assurantiën en is gevestigd in Rotterdam. Sinds 1992 verlenen wij onze diensten aan (inter)nationale ondernemingen. Ons kantoor is onder andere gespecialiseerd in transport gerelateerde verzekeringen zoals vervoerders/ expediteursaansprakelijkheid en goederenvervoer. Tevens kunnen wij adviseren omtrent andere schade-verzekeringen voor bedrijven en  particulieren.

Daarnaast is BRR Assurantiën gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, pensioenen, bedrijfsfinancieringen en daaraan gerelateerde producten.

Iedere onderneming kenmerkt zich door kansen, mogelijkheden en samenstelling maar tevens door de daarmee samenhangende specifieke risico’s. Wij kunnen u hiervoor niet alleen goed op maat gesneden producten bieden maar begeleiden wij u ook op het gebied van:                              

-        Schadebehandeling;
-        Gewijzigde marktsituaties;
-        Wetswijzigingen;
-        Algemene (contract)voorwaarden.

Samen met u brengen wij de risico’s in kaart en stellen wij, waar nodig,
u onder andere oplossingen voor in vorm van verzekeringen.