Uw keuze voor een hypotheek is zo goed als de kwaliteit van het advies dat hieraan voorafgaat. Wij besteden dus veel aandacht aan de wijze waarop wij het adviestraject samen met u inrichten. Na een intensieve samenwerking met u kunnen wij er zo zeker van zijn, dat u straks kiest voor de juiste hypotheek. Maatwerk dus, niet alleen op het moment dat u de hypotheek sluit, maar ook voor de jaren daarna.
We zijn helder in de stappen die we samen met u zetten. Afhankelijk van uw situatie en wensen bepalen we samen met u het tempo dat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Geen verrassingen achteraf, maar heldere afspraken vooraf.Eerste gesprek kosteloos

Een eerste gesprek met onze hypotheekadviseur is kosteloos en vrijblijvend. Wij gaan samen met u na wat de mogelijkheden zijn. We laten u weten of de door u gewenste hypotheek mogelijk is. Wij informeren u over de wijze waarop wij tot ons advies komen. Ook geven wij aan wat wij van u verwachten. Bij elke stap vertellen wij u wat wij van u nodig hebben. Alleen zo komen we tot een verantwoord hypotheekadvies aan u.
Van begin tot eind

Nadat de adviesfase is afgerond, helpen we u bij de bemiddeling van de hypotheek. We assisteren u vanaf het begin tot aan het moment dat u bij de notaris passeert en de gelukkige eigenaar bent van uw woning. Ook helpen wij u graag met alle relevante verzekeringen die nodig dan wel wenselijk zijn. Ook na het afsluiten van uw hypotheek zorgen wij ervoor dat uw hypotheek up to date blijft nu en in de toekomst.
Zorgvuldig en duidelijk


Wij informeren u vooraf over de kosten van ons advies. Ook hierin zijn wij duidelijk vooraf en volledig transparant. Onze adviseurs hebben slechts een belang en dat is dat van u. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.