Veel mensen zijn in Nederland tegenwoordig werkzaam via een uitzendbureau en hebben geen vast contract maar een uitzend, detachering of flex contract. Veel van deze mensen denken dat ze zonder vast contract geen hypotheek kunnen afsluiten en een woning kunnen kopen. Dit is een misverstand!

Indien u uitzendkracht bent en geen vaste baan heeft is het wel gewoon mogelijk om een woning te kopen en een hypotheek af te sluiten.

Onze adviseurs weten precies hoe ze uitzendkrachten een juiste hypotheek kunnen aanbieden.

Dit tegen uitstekende voorwaarden en lage hypotheekrentes. In de meeste gevallen wordt deze hypotheek afgesloten met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

U dient dan van de afgelopen 3 jaar uw jaaropgaven aan te leveren. Op basis van het gemiddelde van deze 3 jaren wordt uw inkomen bepaald en de maximaal te verkrijgen hypotheek berekend.

Soms is het zelfs mogelijk op basis van 2 jaaropgaven een hypotheek af te sluiten (dit is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen).

Niet alle banken verstrekken hypotheken aan uitzendkrachten of flex werkers, vraag daarom aan een van onze hypotheek adviseurs naar de mogelijkheden.