Heb je besloten een huis te kopen? Wellicht kun je dan gebruik maken van een van onderstaande de regelingen voor starters:


-    Garantstelling en/of schenking ouders

Wanneer je net te weinig draagkracht hebt om je droomhuis te kunnen financieren kunnen je ouders bijspringen, vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

-    Nationale Hypotheek Garantie

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) zorgt er onder andere voor dat je niet met een restschuld achterblijft bij onvoorziene omstandigheden zoals het verliezen van je baan of opbreken van je relatie. Veelal verkrijgt men een lagere hypotheekrente met NHG.

-    Starterslening

Sommige gemeenten bieden starters op de woningmarkt een lening om een huis te kunnen kopen, vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

-    Koopregelingen

Een koopvariant betekent dat u een woning met bijvoorbeeld korting kunt kopen van een woningcorporatie, projectontwikkelaar of vastgoedmaatschappij. Bij verkoop kan de korting met u worden verrekend. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor meer informatie over koopvarianten als Koopgarant, Kopen naar Wens, Koop Goedkoop, Slimmer Kopen en Duokoop.

Neem contact met onze adviseurs op voor meer informatie en de mogelijkheden.