Onze pensioen adviseurs werken intensief samen en voor accountants, belastingadviseurs, intermediairs en ondernemers. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van HRM en P&O adviseurs, financiële controllers, accountants, belastingadviseurs, fiscalisten, notarissen en advocaten, waarbij wij wederzijds een beroep op elkaar kunnen doen.
 

Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, een hoog service niveau en het streven naar een zo optimaal mogelijke dienstverlening.


Beheer pensioen contracten

Maar minstens zo belangrijk is het beheer van pensioencontracten. Wij streven naar een duurzame samenwerking met onze klanten en zakelijke contacten. Van groot belang is het feit dat ons kantoor volledig onafhankelijk opereert en objectief advies geeft, waarbij het belang van de opdrachtgever steeds centraal staat.


Advies op het gebied van pensioen en andere toekomstvoorzieningen neemt binnen onze dienstverlening een zeer belangrijke plaats in. Het is een zeer dynamisch vakgebied waarbij veranderingen elkaar in een snel tempo opvolgen. Daarbij komt dat pensioen zich kenmerkt door een hoge mate van complexiteit. Daarnaast hebben pensioenregelingen invloed op de bedrijfs-economische en financiële situatie van uw bedrijf. Bovendien moet pensioen voldoen aan veel fiscale en/of civiel-juridische wetgeving. Gedegen kennis van zaken is daarbij een absolute noodzaak. Onze pensioenadviseurs beschikken over de juiste kennis, expertise, ervaring en vakdiploma’s.


Lees verder over onze pensioen dienstverlenging of neem contact met ons op voor een persoonlijk onderhoud of voor meer informatie.